הבישולים של רינה סרדס מהדהדים את ילדותה בטורקיה והמסעדה הישנה של הוריה

הבצק השקוף של הבורקס, היוגורט של הג'יג'ק והדבש של הטרבדוס: בתנועות ידיה של סרדס בעת ההכנה ניכר שהמורשת זורמת בדמה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רינה סרדס
רינה סרדס. הזמינה את כל התפריט כי שמות המנות החזירו אותה לבית אמה צילום: נועם פריסמן
דור ונגר

כשמשפחתה של רינה סרדס עלתה מטורקיה לארץ היא הגיעה תחילה למעברת טירה, שאנחנו מכירים היום כטירת כרמל, שם הקימו הוריה מסעדה ובה הגישו אוכל מעשה ידי אמה ואביה. רינה, שכונתה בפי אביה ''מספר 6'', עבדה במסעדה לצד שבעת אחיה ומספרת כיום בחיוך רחב איך היתה שוטפת כלים ומחליפה בגדים שלוש פעמים ביום מפני שנרטבה.

דור ונגר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ