זכרונות מהמזרח: פתיחת שולחן תוצרת טייוואן

מדריכת אמנויות הלחימה ענת הראל נסעה לטייוואן בעקבות המאסטר שלה. מבלי להתכוון נשארה בה שש שנים, למדה את רזי המטבח המקומי, והיום היא ממשיכה אותו מביתה בישראל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קסמי האוכל הטייוואני
קסמי האוכל הטייוואני צילום: נועם פריסמן
דור ונגר
דור ונגר

כבר בחדר המדרגות בדרכנו אל ביתה של ענת הראל, אורחת המדור השבוע, ידעתי איך ייראה השולחן הטייוואני שהיא תערוך לנו. דמיינתי מינימליזם וקידוש סדר השמורים למטבחי מזרח אסיה. מה גדולה היתה הפתעתי כשנכנסתי לבית ישראלי ''רגיל'' עם סרוויס "רגיל", ללא מניפות צבעוניות שתלויות באלכסון על קירותיו.

הראל, מדריכת אומנויות לחימה מסוג בה גואה ג'אנג ומארחת סדנאות אוכל טייוואני, נשבתה בקסמי הארץ הרחוקה בזכות המאסטר שלה לואו דה שיו, שהגיע לסדרת הדרכות בישראל. אחרי שעזב היא רצתה להמשיך את הקשר עמו וטסה לטייוואן לזמן מוגבל, עד שמצאה את עצמה נשארת שם שש שנים.

דור ונגר

בעל מדור מתכונים בגלריה שישי, יחד עם הצלם נועם פריסמן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ