בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יותר מבסדר: יינות משובחים לפסח

בארה”ב ובאירופה החלו לייצר גרסאות כשרות לפסח של יינות איכותיים, המצטרפים לתוצרת הישראלית ומחליפים את יינות הסדר המתוקים המסורתיים. כמה טעימות, והסבר מפתיע על יין מבושל

תגובות

אל ארבע הקושיות העומדות במרכז הסדר נוהגים חובבי יינות להוסיף קושייה חמישית: היכן כתוב שיין כשר חייב להיות יין מתוק, סמיך ושאינו ערב לחיך? על אף שיש יהודים ששומרים אמונים לתענוגות הריבתיים של יינות ענבי הקונקורד, רבים חושקים במשהו יותר טוב. הרבה יותר טוב. למרבה המזל, שנים רבות חלפו מאז שיהודים שומרי מצוות נאלצו לסבול בשקט ממגפת היין הגרוע. כיום ישנו מבחר עצום של יינות כשרים באיכות גבוהה יחסית. על פי ההגדה המנחה את הסדר, את סעודת החג יש ללוות בארבע כוסיות יין. עם מה שמצאתי בקלות בחנויות,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו