בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסוד הכי שמור בתחום היין: בוז'ולה

הגיע הזמן, הודה אחד הטועמים, לגלות את הסוד הכי שמור בתחום: יינות בוז’ולה הצעירים מסוגלים להיות מורכבים ומאוזנים למרות קלילותם, ובקיצור - גדולים. במיוחד אם הם מבציר 2011

תגובות

המסורת מחייבת יינות לעמוד בקריטריונים מסוימים כדי להיחשב גדולים: עליהם להיות מסוגלים להתיישן, להתפתח ולהשתפר, עליהם להפגין מורכבות ולעורר השראה ולהרוות את הנפש בטעם נפלא, עליהם להיות בעלי אפיון מקומי מובחן - כלומר לתת ביטוי לאופי, לתנאים ולתרבות של אזור מסוים. ובשנים האחרונות חזינו בעלייתן של אמות מידה נוספות, אם כי אמינות פחות, ליין "גדול", כמו דירוג ותמחור גבוהים. אך בכל סקאלה שנוקטים, נדיר שיין הבוז'ולה ייכלל בפנתיאון היינות הגדולים. הוא נחשב ליין עליז טיפוסי, נעים ומרווה, אך בוודאי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו