בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבשורה הלבנה של יקבי סנטוריני

האי סנטוריני הוא מקום לא שגרתי לגידול ענבים. הגפנים חובקות את הקרקע הגעשית כהגנה מרוחות הים. אבל בין היינות היווניים אהבנו במיוחד את האסירטיקו מסנטוריני, שהפגינו טעמים מינרליים ומליחות, וגם מחירים נוחים. פינו גריג’יו, זמנך עבר

תגובות

שמות הענבים הלבנים המשמשים ביוון להכנת יין - מוסקופילרו (moschofilero), רודיטיס (roditis) ואסירטיקו (assyrtiko) - נשמעים מעט מפחידים, כמו יצורים מן החלל. אולם אני מתייחס אליהם כאל אלמנטים ביקום מקביל, בו מאמצים ההמונים אל חיקם יינות מרתקים, מרעננים להפליא, במקום ללכת אוטומאטית על ברירת המחדל של יינות קיץ גנריים כמו פינו גריג'יו. זו דעתי במיוחד לגבי ענבי האסירטיקו. זה לא שיש לי משהו נגד פינו גריג'יו. פינו גריג'יו של היצרנים הקפדנים והשקדנים שבחבלי אלטו אדיג'ה ופריולי ונציה ג'וליה יכול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו