בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סבנייר - יין חורפי מרתק לאדם החושב

הוא לא מתיידד בקלות ובפתיחה ראשונה עלול אפילו להיראות מקולקל. אבל לאחר שהות מסוימת באוויר ובחיך מתגלה הסבנייר, העשוי מענבי שנין־בלאן שגדלים לגדות נהר הלואר, כיין לבן יוצא דופן

תגובות

אם אתם מחפשים יין לבן שכובד משקלו הולם את החורף, יין משמעותי ומחמם שעדיין יהיה אלגנטי דיו ויתאים לריקוד צמוד עם מזונות מגוונים, כדאי שתכירו את הסבנייר (Savennières). המלצתי זו מלווה בחשש־מה. אני אוהב סבנייר, אך עלי להודות שזה לא יין מן הסוג הקליל והמתחבב בקלות. הוא דורש מחויבות - לא משהו שכל אחד מוכן לו. לא קשה להבין את זה. בדיוק כפי שאני מעדיף לעתים קרובות מותחן על פני יצירה ספרותית עמוקה, לפעמים אין לי חשק להתאמץ כדי לרדת לעומקו של יין. אני פשוט רוצה ליהנות ממנו. ברגעים כאלו, אותיר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו