בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נחבאים אל הכלים: סוד קסמם של ברי הקוקטיילים האפלים

מור סיקורל ואורון לרנר, האמונים על השיקויים מהם רוקחים קוקטיילים בשניים מהברים החדשים, מגלים קצת על טרנד המקומות הלוהטים שכולם מנסים להסתיר

4תגובות

האימפריאל, שנפתח בתחילת שנה שעברה וסומן מהרגע הראשון כיוצא דופן בנוף הברים התל אביבי, מסתמן כעת כתחילתה של פריחה מקומית מחודשת של סצנת הקוקטיילים. בחלוף שנה ועם למעלה מחמישה ברים שהתמקמו בנקיקים נסתרים- כוס הקוקטיילים מעולם לא הייתה רוויה כל כך: בברים נסתרים ובקוקטיילים מפוארים. וכולם נושאים, גם בשמם וגם ברוחם את ניו יורק של שנות העשרים. אחרי הבלבוי והגטסבי הירושלמי, נפתחו בתל אביב המונשיין וההייד אנד סיק. מונשיין (Moonshine), מילולית: "זריחת הירח", הוא  שם גנרי לתזקיק וויסקי בייצור עצמי,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו