בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאצ'ה לאטה: משקה מריר וירקרק מלהיט את העולם, מתי אצלנו?

מאצ'ה לאטה הפך בשנה האחרונה לאחד המשקאות המבוקשים במערב. קשה למצוא כיום בית קפה ראוי בעולם שאינו מציע אותו והחובבים המושבעים שלו מוציאים עליו מאות דולרים בשנה. אז מה הסיפור שלו ולמה בקושי שמעתם עליו בארץ?

42תגובות
מאצ'ה לאטה
טימבריארד

שילוב של מסורת יפנית עתיקה והמצאה איטלקית פופולארית הפך בשנה האחרונה לאחד המשקאות המבוקשים במערב. קשה למצוא כיום בית קפה ראוי בלונדון או ניו יורק שאינו מציע אותו, החובבים המושבעים שלו מוציאים עליו מאות דולרים בשנה, והרשתות החברתיות מלאות במאות אלפי תמונות ירקרקות שלו בכוסות מעוצבות. ההצלחה המרירה של המאצ'ה לאטה, חיבור בין תה המאצ'ה היפני לקפוצ'ינו איטלקי, רק הולכת וגוברת בחודשים האחרונים. בחודש החולף חיפשו אחר המשקה בגוגל יותר אנשים מאי פעם (בעיקר מקנדה, וייטנאם, אוסטרליה, גרמניה, איטליה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו