בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

וסטפלטרן: ה"שוק השחור" של הבירה הכי טובה בעולם

במנזר סיינט-סיקסטוס מגלגלת חבורת נזירים ידע עתיק יומין ועושה את הבירה הנחשבת לחלומו המקציף של כל חובב המשקה. אך הכמות מוגבלת, המכירה מוגבלת, והמחירים ממריאים בהתאם

19תגובות
באדיבות אתר המנזר "וסטפלטרן" - סיינט סיקסטוס

זהו סיפור המסופר עם קצף על השפתיים. חובבי בירה בעולם כולו מגלים חולשה מיוחדת לבירות שהן צאצאי הייצור הקדום של המשקה במנזרי אירופה, כאשר הנזירים היו אלה שפיתחו, שיכללו והעבירו מדור לדור את סודות הידע. המחצית השנייה של המאה ה-20 ידעה התנפלות של חברות בירה מסחריות גדולות על מנזרים רבים, במטרה לרכוש מהם בכסף רב את "הנוסחאות" שלהם, ולקבל מהם את "שם המותג". אולם הייצור עצמו, בעקבות החוזים שנחתמו, עבר אל המפעלים התעשייתיים, עניין של יכולות להפיק כמויות גדולות בעיקר. המפגש היחיד של הבירה והנזירים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו