שלושה פסטיבלים להרטיב עמם את הגרון

שלושה פסטיבלים שמתקיימים החל מהערב ועד אמצע ספטמבר, מבקשים לצנן את ערבי סוף הקיץ, להרוות את צמאונם של אוהבי הבירה והיין ובעיקר לאפשר לקהל להצטייד במלאי של יינות במחירים משתלמים לקראת החגים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

בטיימינג שאין מדויק ממנו, שלושה פסטיבלים שבמרכזם יין ובירות יוצאים לדרך. הפסטיבלים שמתקיימים החל מהערב ועד אמצע ספטמבר, מבקשים לצנן את ערבי סוף הקיץ, להכיר לאוהבי הבירה והיין זנים, מותגים ושאר חידושים בתחום ובעיקר לאפשר לקהל להצטייד במלאי של יינות ובירות במחירים משתלמים לקראת החגים. כיוונו זרקור אל כל מה שתמצאו בהם:

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ