בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סנוב, בירה מהשטחים ומירדן כבר טעמת?

למרות ההתנגדות הדתית והביורוקרטיה, מבשלות בוטיק מנסות להשיב את ימי הזוהר של האלכוהול במזרח התיכון. גם צריכת הבירה עולה בעשרות אחוזים

5תגובות
עובד במבשלת קרקל בירדן, החודש
סם מקניל / אי-פי

במדינה שרוב אוכלוסייתה מוסלמית ורבים מתושביה מתנזרים מאלכוהול ואף רואים את צריכת המשקה כמנהג שלילי, דרוש לא מעט אומץ כדי להחליט על הקמת מבשלת בירה, לא כל שכן כדי להזרים מיליוני דולרים לצינורות הנכונים, אלה שדרכם עובר השיכר. אך יזן קרדשה, אזרח ירדן, לא נרתע מכך והקים במדינה את מבשלת "קרקל". כעת הוא כבר נכון לאתגר הבא: ייצוא המשלוח הראשון של בירת הבוטיק הירדנית לארה"ב, שוק רווי בירה. שם תתחרה הבירה האלמונית יחסית שלו בכמה ממותגי הבירה הידועים בעולם, לצד אלפי מבשלות בוטיק. קרדשה, בן 32, אינו היחיד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו