סנוב, בירה מהשטחים ומירדן כבר טעמת?

למרות ההתנגדות הדתית והביורוקרטיה, מבשלות בוטיק מנסות להשיב את ימי הזוהר של האלכוהול במזרח התיכון. גם צריכת הבירה עולה בעשרות אחוזים

לוגו אי-פי
אי-פי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לוגו אי-פי
אי-פי

במדינה שרוב אוכלוסייתה מוסלמית ורבים מתושביה מתנזרים מאלכוהול ואף רואים את צריכת המשקה כמנהג שלילי, דרוש לא מעט אומץ כדי להחליט על הקמת מבשלת בירה, לא כל שכן כדי להזרים מיליוני דולרים לצינורות הנכונים, אלה שדרכם עובר השיכר. אך יזן קרדשה, אזרח , לא נרתע מכך והקים במדינה את מבשלת "קרקל".

כעת הוא כבר נכון לאתגר הבא: ייצוא המשלוח הראשון של בירת הבוטיק הירדנית לארה"ב, שוק רווי בירה. שם תתחרה הבירה האלמונית יחסית שלו בכמה ממותגי הבירה הידועים בעולם, לצד אלפי מבשלות בוטיק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ