בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לחם שנשאר מאתמול לא זורקים. עושים ממנו בירה

במבשלה קטנה בפאתי בריסל, שני צעירים חוזרים לשיטות הכנת הבירה הקדומות מלפני הספירה מאזור הפרת והחידקל. לשמחת הארגונים החברתיים, בין היתר, הם מנצלים שאריות לחם כחומר גלם בתהליך הייצור

2תגובות
בקבוקים של המבשלה, בהם במרכז ה"בבילון".
שלמה פפירבלט

"את היא העושה בעיסה בכף גדולה, מערבלת בגומה, את הפת בממתקי ניחוח, נינקסי, את היא העושה בעיסה בכף גדולה, מערבלת בגומה, את הפת בדבשת (תמרים).   את היא אשר אופה את הפת בתנור הכביר, עורכת את ערימות הגרעינים הקלופים, נינקסי, את היא אשר אופה את הפת בתנור הכביר, עורכת את ערימות הגרעינים הקלופים". (מתוך "עולם הבירה", עמ' 14, מאת הח"מ, הוצאת "אריה ניר"). שני בתי שיר אלה לקוחים מהימנון-תפילה המופיע על לוח חמר שנחשף בחפירות ארכיאולוגיות במחצית הראשונה של המאה שעברה, בשרידי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו