לחם שנשאר מאתמול לא זורקים. עושים ממנו בירה

במבשלה קטנה בפאתי בריסל, שני צעירים חוזרים לשיטות הכנת הבירה הקדומות מלפני הספירה מאזור הפרת והחידקל. לשמחת הארגונים החברתיים, בין היתר, הם מנצלים שאריות לחם כחומר גלם בתהליך הייצור

שלמה פפירבלט
בריסל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שלמה פפירבלט
בריסל

"את היא העושה בעיסה בכף גדולה,

מערבלת בגומה, את הפת בממתקי ניחוח,

נינקסי, את היא העושה בעיסה בכף גדולה,

מערבלת בגומה, את הפת בדבשת (תמרים).

את היא אשר אופה את הפת בתנור הכביר,

עורכת את ערימות הגרעינים הקלופים,

נינקסי, את היא אשר אופה את הפת בתנור הכביר,

עורכת את ערימות הגרעינים הקלופים".

(מתוך "עולם הבירה", עמ' 14, מאת הח"מ, הוצאת "אריה ניר").

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ