בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

2016: השנה שבה עשינו כבוד לאלכוהול

יחסית לשוק קטן ונישתי, השנה האחרונה הקפיצה את שוק האלכוהול הישראלי בכמה דרגות למעלה - המזקקות בלטו, הקוקטיילים השתלטו והיפנים פלשו

3תגובות
הוויסקי בר מוזיאון
אנטולי מיכאלו

מלבד טרנדים קולינריים לוהטים שקשורים רק למטבח ולמסעדות, השנה החולפת סיפקה גם כמה רגעי נחת בתחום אלכוהול. בתחום הנישתי הזה ישראל עודנה נחשבת חצי סיכה על מפת העולם, שוק קטן למדי שלא תמיד שווה להשקיע בו. יחד עם זאת, הקהל הישראלי גם נחשב פתוח לחידושים, רענן וחובב יצירתיות. פריחתם של ברי הקוקטיילים בישראל, לצד זכיות חוזרות ונשנות של מיקסולוגים וברמנים בתחרויות בינלאומיות ועבודה נחושה של היבואנים כולם תורמים לעלייתה של תרבות שתייה אמיתית גם כאן. אלה היו המגמות הבולטות של שנה החולפת: פתיחות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו