בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק קמפרי

הרנסאנס של המשקאות המתובלים

המשקה שהומצא במאה ה-18 כדי להסוות יינות מקולקלים, חווה עכשיו עדנה מחודשת בכל רחבי העולם. אז מה זה בעצם ורמוט ואיזה משקאות כאלה אפשר וכדאי לשתות הקיץ

2תגובות
נגרוני

יש לנו נטייה לקחת קרדיט על כל מה שקורה בתקופת החיים הנוכחית שלנו, כאילו הוא המצאה שלנו אבל לפחות בתחום היינות המתובלים צריך לזקוף את הבכורה דווקא לעת העתיקה. כבר אז בכל מקום בו הכינו יין, ייצרו גם כמה וכמה בקבוקים על פי מתכונים סודיים. ליינות ההם התווספו עשבי תבלין ארומטיים, קליפות של פירות או של עצים, תבלינים יבשים, ואפילו כינין ושורשים מרירים נוספים. אם היום אלו משמשים כאפריטיף הכרחי לארוחה, אז תפקידם היה אחר לגמרי ומי שטוען כי למשקאות הללו יש טעם של תרופה, אינו ממש טועה. אלו נוצרו אז בראש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו