בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקסיקני, הבלקני, הבווארי והקולינרי: הברים החדשים שכדאי להכיר

הכירו את הברים החדשים שמבקשים להוציא אתכם החוצה, לשתות עוד כוסית, להשקות בבירות מהחבית ולטעום משהו קטן ליד

3תגובות
ביר גארדן של פאולנר
אנטולי מיכאלו

אין זה מפתיע שבטמפרטורות האלה רואים בשבועות האחרונים הרבה יותר ברים חדשים שיצאו לדרך, הרבה יותר מבתי קפה ומסעדות. הרי למי יש כוח לארוחה כבדה, כשהיציאה היא מהות הכל? וכך, מחודש היוני האחרון הברים החדשים מבקשים להוציא אתכם החוצה, לשתות עוד כוסית, להכיר לכם בירות מתחלפות מהחבית ולטעום משהו קטן ליד. מתוך הברים הרבים שנפתחו הקיץ בחרנו בחמישה שבלטו כל אחד בתחומו: בר מקסיקני שמציע יופי של קולקציית טקילות ומסקל, בר יין שמגיש גם אוכל מצוין בנוה צדק, בר בולגרי פתוח שעושה כבוד לאחד ממשקאות העבר הבולטים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו