המקסיקני, הבלקני, הבווארי והקולינרי: הברים החדשים שכדאי להכיר

הכירו את הברים החדשים שמבקשים להוציא אתכם החוצה, לשתות עוד כוסית, להשקות בבירות מהחבית ולטעום משהו קטן ליד

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ליבי שפרלינג

אין זה מפתיע שבטמפרטורות האלה רואים בשבועות האחרונים הרבה יותר ברים חדשים שיצאו לדרך, הרבה יותר מבתי קפה ומסעדות. הרי למי יש כוח לארוחה כבדה, כשהיציאה היא מהות הכל? וכך, מחודש היוני האחרון הברים החדשים מבקשים להוציא אתכם החוצה, לשתות עוד כוסית, להכיר לכם בירות מתחלפות מהחבית ולטעום משהו קטן ליד. מתוך הברים הרבים שנפתחו הקיץ בחרנו בחמישה שבלטו כל אחד בתחומו: בר מקסיקני שמציע יופי של קולקציית טקילות ומסקל, בר יין שמגיש גם אוכל מצוין בנוה צדק, בר בולגרי פתוח שעושה כבוד לאחד ממשקאות העבר הבולטים בישראל, בר אירי – כי עדיין נפתחים כאלה וביר גארדן בסגנון בווארי במיקום מפתיע כי הקיץ, באיחור אופנתי, חווינו גם אינפלציה של מקומות מהסוג הזה.  

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ