מה קורה במזקקת הוויסקי התל אביבית

בקבוקי הוויסקי הראשונים של "מילק אנד האני" יהיו זמינים למכירה רק בסוף 2019. עד אז, החליטו במזקקה התל־אביבית לשווק מוצרים שמבוססים על חומר הגלם. אחד מהם מספק חוויה יוצאת דופן והשני הרבה פחות

אסף פרידמן
אסף פרידמן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אסף פרידמן
אסף פרידמן

אם אפשר לחשוב על מקום אחד ברחבי היקום המתפשט שהוא ההיפך הגמור מהגלנים הירוקים של סקוטלנד, אזור המוסכים של בלומפילד יהיה המקום. ובכל זאת, בתוך בניין מדכא למראה ומאחורי דלת משוריינת, קמה לפני כארבע שנים מזקקת "מילק אנד האני". מאחורי הדלת תגלו מרכז מבקרים (שווה קפיצה) ואת הדבר האמיתי — דודי זיקוק עצומים ויפים למראה, חביות עץ מלאות בנוזל ענברי שנהפך אט אט לוויסקי, ריח עז של שיכר ועובדים שנראה שלא רע להם בחיים. המזקקה הציבה לעצמה יעדים שאפתניים — לייצר ויסקי ישראלי שעומד בסטנדרטים בינלאומיים, תוך חדירה לשוק הפרימיום הבינלאומי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ