בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה קורה במזקקת הוויסקי התל אביבית

בקבוקי הוויסקי הראשונים של "מילק אנד האני" יהיו זמינים למכירה רק בסוף 2019. עד אז, החליטו במזקקה התל־אביבית לשווק מוצרים שמבוססים על חומר הגלם. אחד מהם מספק חוויה יוצאת דופן והשני הרבה פחות

10תגובות
ליאור גולדסאד

אם אפשר לחשוב על מקום אחד ברחבי היקום המתפשט שהוא ההיפך הגמור מהגלנים הירוקים של סקוטלנד, אזור המוסכים של בלומפילד יהיה המקום. ובכל זאת, בתוך בניין מדכא למראה ומאחורי דלת משוריינת, קמה לפני כארבע שנים מזקקת "מילק אנד האני". מאחורי הדלת תגלו מרכז מבקרים (שווה קפיצה) ואת הדבר האמיתי — דודי זיקוק עצומים ויפים למראה, חביות עץ מלאות בנוזל ענברי שנהפך אט אט לוויסקי, ריח עז של שיכר ועובדים שנראה שלא רע להם בחיים. המזקקה הציבה לעצמה יעדים שאפתניים — לייצר ויסקי ישראלי שעומד בסטנדרטים בינלאומיים, תוך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו