בובי פינגר / ניו יורק טיימס
בובי פינגר / ניו יורק טיימס

בתקופה זו בחודש יולי, חובבי הקפה מתמודדים עם התלבטות בוקר קשה: לעבור לקפה קר כדי להתמודד עם מזג האוויר המדכדך, או להישאר נאמנים לקפה החם, מעין מעשה מזוכיסטי נועז?

מי שמעדיפים לעבור את הקיץ שלהם עם קרחונים, גם התרגלו להתלבט בשאלה נוספת: קפה קר רגיל או בחליטה קרה (קולד ברו-Cold Brew)?

אם אינכם בקיאים בהבדלים, התייחסו לחליטה הקרה כאל התאום הוותיק של הקפה הקר. בואו נמשיל. בחליטה קרה דמיינו את הקפה כמי שאינו יכול להתקיים אפילו יום בלי אמבט קרח ממושך וחגיגי, ואילו קפה קר (ואנחנו לא מדברים על קפה ברד או גרניטה) הוא מי שעושה מקלחת מזורזת. בקיץ. המשל ממשיך. הקפה בחליטה קרה קרא את הספר "החוחית" של דונה טארט (ומתכונן לקריאה מחודשת לפני שהסרט ייצא למסכים בקיץ), אבל למרבה הצער, לקפה הקר לא היה אף פעם זמן לכך, בגלל העבודה והילדים, אבל לזכותו ייאמר שהוא צפה בקדימון (גם אם בלי פסקול).

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ