עד שהברים יחזרו: משלוחי אלכוהול שווים במיוחד

יצרנים קטנים של סיידר מקומי בהרי ירושלים, שמפניות מיובאות, אפרטיפים צרפתיים או יינות טבעיים וביו דינאמיים מכפרים קטנים באירופה - זו נבחרת המומלצים שלנו

יין
ארוחה טובה לא תהיה שלמה בלי אלכוהול מצוין. שותים בביתצילום: Pressmaster / Shutterstock
ליבי שפרלינג
ליבי שפרלינג

אין דרך אחרת לתאר את הניתוק הכפוי מהבילוי במסעדות והברים, אלא כמבאס עד מאוד. עם כל הכבוד להרגלי השתייה החדשים שפותחו בזמן הסגר (והכבד שלי יעיד שהם פותחו), יש בלבנו געגוע לברים. אין כמו האפי האוור מוצלח בסופו של יום עבודה כדי לרומם את הנפש. אין כמו אפרטיבו שבקצהו צלחת גבינות ונקניקים, נגרוני עשוי כהלכתו.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ