כל המתכונים לשייקים או מיצים ביתיים

לניקוי הגוף או לפינוק אישי, עם פירות או עם ירקות, עם אלכוהול או בלעדיו: יותר מ-20 דרכים להכין שייקים או מיצים טבעיים בבית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ארבע שייקים מפירות יבשים בצבעים שונים
צילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

עוד רגע הקיץ נגמר, אבל מיץ או שייק הם לא מוצרים ששותים רק כשחם. כשמיץ פירות או ירקות עולה בשוק 25 שקלים, כדאי להשקיע לטווח רחוק ולרכוש מכונת מיצים טובה או מעבד מזון חזק וליהנות ממשקאות בכל רגע נתון.

המשקאות הללו, כפי שמיד תוכלו לראות, יכולים לנוע על מנעד כל כך רחב בהתאם לחומר הגלם ממנו הם עשויים ולהתחיל מניקוי הגוף ועד השחתתו עם שלל תוספות מתוקות או אלכוהוליות. 

לפי לימור לניאדו תירוש: "מיץ צריך להיות טעים כמו מנה מוקפדת, אחרת לא יוכל לשמש תחליף לארוחה. חשוב לטעום את המיץ לפני המזיגה ולשפר את טעמו עם אבוקדו (לסמיכות), בננה (סמיכות ומתיקות), מיץ תפוחים (מתיקות) ומיץ תפוזים (חמצמצות). כן מומלץ להוסיף כמה טיפות שמן זית, כפית טחינה גולמית, כפית אבקת ספירולינה ושני פולי קקאו" ואם היא אמרה - מה יש להוסיף? הנה יותר מ- 20 אפשרויות לשייקים ולמיצים בכל שעות היום.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות