קל וגאוני: לאסי משמש ורוזטה

שדרוג מהיר לרוזטה מוכנה, שאותה פשוט טוחנים עם משמשים טריים ויוגורט קר

מיכל מוזס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיכל מוזס
לאסי משמש ורוזטה של מיכל מוזס.צילום: איילון פז. סטיילינג: אוריה גבע

רכיבים

  • 7 משמשים מגולענים

  • 2 גביעי יוגורט צונן (400 גרם)

  • 2-3 כפות רוזטה

הוראות הכנה

טוחנים את כל החומרים בבלנדר ומגישים מיד.

הצעות לגיוון:

באותה שיטה ניתן להכין סמות’י משמש-רוזטה: טוחנים את הלאסי עם הרבה קוביות קרח למרקם סמיך.

לאסי מלון וערק:

ממירים את המשמשים בחצי מלון ללא קליפה וגרעינים, ואת הרוזטה בערק. כותשים עם חצי כוס קרח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ