לאכול או לא לאכול-הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טלי בן ארי (משמאל) וקרן איילה אזולאי עם הכבושים. יכול לשפר את ייצור הסרוטונין במערכת העיכול ולשפר מצב רוח

לאכול או לא לאכול מהפך: הכיבוש לא משחית, להיפך - משפר את הפרוביוטיקה במערכת העיכול

זו לא "החמצה" כי אין בתהליך חומץ או לימון: מדובר ב"כיבוש" או "התססה" של ירקות, המשפרים את הפרוביוטיקה בגוף, ולדברי טלי בן ארי, זה גם עזר להבריא אותה מפיברומיאלגיה. ככה עושים זאת נכון

הבר של מלון "דיאגילב" עם גינת צמחי תבלין