טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול או לא לאכול למה אנחנו כל כך אוהבים לצפות בתוכניות בישול?

עיתונאי המזון מייקל פולן בוחן בספרו החדש מה מושך אנשים לדבר ולקרוא על בישול. אף שהוא מציין כי אנשים ממעטים לבשל בגלל חוסר זמן, המתכונים שהוא מציע הם שיר הלל לבישול הביתי

אבוקדו האס. הזן האהוב

המלצות ד"ר מירה ניאזוב: אבוקדו - לא יותר מדי. בננות - אאוט

בעיצומו של טרנד האבוקדו נפגשתי עם המטפלת בתזונה והמקרוביוטית מירה ניאזוב, שטוענת: הפרי אינו מתאים לחולי סרטן, לדלקות, לתינוקות חולים, ויש לאכול ממנו במידה. בננות, לדבריה, מתאימות לאפריקה ולא לאקלים שלנו