בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרקים חורפיים: הטוב, הרע והמכוער

פעם זו היתה הכרובית שמילאה את משבצת הירק האופנתי, אחר כך החליפה אותה הדלעת ועכשיו תורם של שורש הסלרי, הסלק והארטישוק הירושלמי. שלושה מתכונים למרק בכיכובם

21תגובות

תם החורף ואתו גוועות השמועות, רובן חסרות שחר, על ימים סוערים וגשומים. ועדיין ניתן להאריך קצת, באמצעות ניחוחות וטעמים, לפחות בערבים הקרירים, את האווירה הכל כך נדירה. לשם כך אציג כאן שלושה מתכוני מרקים נפלאים, כולם יצירות של יפתח "לחם" ברקת. הוא מגיש אותם בסדנאות הבישול שלו, שלושתם עושים כבוד לירקות שעד לאחרונה סבלו, לא בצדק, מדימוי שולי ולא מצודד. כמה מלים על צדק: אחד אחרי השני הם צועדים מן השוליים אל המרכז. די בשיטוט חטוף באתרים ובבלוגים, חלקם המֵכות של הפודיסטים, כדי להתרשם מנוכחותם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו