בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שבועות בלי גבינות

מאכלי החג יכולים בהחלט להיות טבעוניים. מתכונים של מעוז קשתי

21תגובות
מעוז קשתי
אבישג שאר-ישוב

אל מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני, הגעתי בעקבות שמועות מסקרנות על ערבי הטעימות שהוא עורך בכל יום שני. בערבי הטעימות, שמתקיימים במפעל הקייטרינג שלו סביב נושא (סושי, שיפודים, ברביקיו, איטלקי, קינוחים), משלם כל סועד 50 שקלים ואוכל בלי הגבלה. בשאר ימות השבוע מתמחה קייטרינג נקטר באירועים לאנשים שמסיבות שונות (אלרגיות, רגישויות, דאגה לכדור הארץ, רחמים על בעלי חיים) מתעקשים על חתונה ובר מצוה טבעוניות ולא מפחדים מהתגובות של האורחים. תוך כדי שיחה על האתגרים המשונים שעומדים בפני מי שצריך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו