שבועות בלי גבינות

מאכלי החג יכולים בהחלט להיות טבעוניים. מתכונים של מעוז קשתי

רחל טל שיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טל שיר

אל מעוז קשתי, השף והבעלים של קייטרינג נקטר הטבעוני, הגעתי בעקבות שמועות מסקרנות על ערבי הטעימות שהוא עורך בכל יום שני. בערבי הטעימות, שמתקיימים במפעל הקייטרינג שלו סביב נושא (סושי, שיפודים, ברביקיו, איטלקי, קינוחים), משלם כל סועד 50 שקלים ואוכל בלי הגבלה.

בשאר ימות השבוע מתמחה קייטרינג נקטר באירועים לאנשים שמסיבות שונות (אלרגיות, רגישויות, דאגה לכדור הארץ, רחמים על בעלי חיים) מתעקשים על חתונה ובר מצוה טבעוניות ולא מפחדים מהתגובות של האורחים. תוך כדי שיחה על האתגרים המשונים שעומדים בפני מי שצריך להסעיד 500 חוגגים בלי מוצרים מהחי, קשתי מגיש את עוגת הגבינה שיצר וגם משתף במתכון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ