כמה דרכים להפוך את הסלט שלכם למעניין יותר

ההודאה של תנובה כי שחיטה זה דבר אכזרי היא הזדמנות לחזור ולהמליץ על סלטים. וזוהי גם הזדמנות להיפטר מההרגל לחשוב שאין סלט בלי עגבנייה ומלפפון

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

השבוע, אחרי שתנובה הודתה כי השחיטה אכזרית וכי המראות יזעזעו את אוכלי הבשר, יש טעם מיוחד להמליץ על אכילת סלטים. סלטים נתפסים כדרך הקלה והפשוטה למי שרוצה להימנע מאכילת מוצרים מן החי וגם להקפיד על תפריט בריא וטרי מבלי להתאמץ יותר מדי. בעיקר בקיץ. נדמה שאין שום בעיה: גודשים את הקערה בירקות חתוכים ובעלים, מוסיפים גרעינים או אגוזים, קטניות או טופו, או כל מה שיש במטבח או בדמיון, מערבבים ונהנים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ