בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כמה דרכים להפוך את הסלט שלכם למעניין יותר

ההודאה של תנובה כי שחיטה זה דבר אכזרי היא הזדמנות לחזור ולהמליץ על סלטים. וזוהי גם הזדמנות להיפטר מההרגל לחשוב שאין סלט בלי עגבנייה ומלפפון

21תגובות

השבוע, אחרי שתנובה הודתה כי השחיטה אכזרית וכי המראות יזעזעו את אוכלי הבשר, יש טעם מיוחד להמליץ על אכילת סלטים. סלטים נתפסים כדרך הקלה והפשוטה למי שרוצה להימנע מאכילת מוצרים מן החי וגם להקפיד על תפריט בריא וטרי מבלי להתאמץ יותר מדי. בעיקר בקיץ. נדמה שאין שום בעיה: גודשים את הקערה בירקות חתוכים ובעלים, מוסיפים גרעינים או אגוזים, קטניות או טופו, או כל מה שיש במטבח או בדמיון, מערבבים ונהנים. אבל רק לכאורה, מפני שרוב קערות הסלט, בבית וגם במסעדות, סובלות משיעמום ולכן גם מהעדר עניין מצד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו