בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ללקק את הסלק

גלידות ביתיות בריאות עם טחינה, דלעת, גזר, סלק או אבוקדו

ירקות ופירות זה מצוין אבל מדי פעם צריך להאכיל גם את הנשמה, ובשביל זה אין כמו גלידה בקיץ. הנה כמה הצעות לגלידות ביתיות בריאות

22תגובות
סורבה ביתי של רחל טלשיר
דודו בכר

הקיץ מזַמן סיבה טובה לנסות את הגלידות הטבעוניות שהן גם אחרות, גם טעימות וגם בריאות. יחסית. יחסית מפני שגלידות, גם טבעוניות, אינן הפתרון הבריאותי המושלם. מאליה עולה אם כן השאלה למה, אם נצמדים להמלצה הגורפת שלי לאכול בעיקר פירות וירקות, צריך גלידות. זאת שאלה מצוינת ולכן לא קל לנסח את התשובה. נכון, אפשר ללעוס כל היום פירות וירקות ומבחינה בריאותית זה עשוי להיות נפלא. אבל האדם הוא הרבה יותר מסך חלקיו. לכן, מומלץ מדי פעם ובמתינות להאכיל גם את הנשמה. היא זאת שכמהה לשינויים, להרפתקאות, לטעמים חדשים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו