מרקים קרים לימים מהבילים

גם המתנגדים לרו־פוד לא יוכלו להתכחש למרקי הקיץ שמציע הז’אנר, למשל באתר המטופח של סוזן פאוארס. שותים את זה קר, אבל גם חימום עד 40 מעלות נחשב גלאט רו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

ויכוח הוויכוחים בקרב בריאותנים הוא ללא ספק: רו־פוד כן או לא? המומחים, משני הצדדים, מעלים טענות בעד ונגד, מנופפים בעובדות, חמושים בסטטיסטיקות ובמחקרים. מסקנות חד משמעיות? שום כלום. ועדיין יש לצד הזכות של הרו־פוד עובדה אחת שעליה אין עוררין: הגבלת חימום המזון עד 40 מעלות היא יתרון שבקיץ הישראלי מומלץ לאמץ. מתכוני המרק שמובאים כאן לקוחים מתוך אתר האינטרנט המושקע והמרהיב, rawamazing, והם מתאימים לימים החמים שעכשיו ולאלה החמים עוד יותר שבדרך.

תגיות קשורות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ