בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אפשר להיות גם 90% טבעוני

בסדנאות שלה מדגימה שרון בר־גיל, דוקטור לתזונה, את עקרונות הבישול הבריא. אבל דוֹגמות לא תמצאו שם, והעיקרון הוא שגם אימוץ של רוב התפריט הבריאותני - ולא כולו - זה מספיק טוב

35תגובות

אל שרון בר־גיל, דוקטור לתזונה, הגעתי בעקבות המלצות על הסדנאות שהיא עורכת בביתה ובהן היא מדגימה את עקרונות הבישול הבריא. הסדנה מתקיימת במטבח המרווח, ושם, תוך כדי שאלות ותשובות, היא מכינה לעיני המשתתפים (בעיקר משתתפות) את הארוחה. בר־גיל נמנית עם צוות המטפלים במרכז האונקולוגי בבית החולים בילינסון וגם מקבלת מטופלים בקליניקה הפרטית שלה ברמת השרון. הסדנאות, שמתקיימות כמה פעמים בשנה, נולדו מתוך הצורך שהביעו המטופלים לחוות את השינוי התזונתי באופן מעשי ולא תיאורטי, במטבח ולא בקליניקה, דרך חושי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו