אפשר להיות גם 90% טבעוני

בסדנאות שלה מדגימה שרון בר־גיל, דוקטור לתזונה, את עקרונות הבישול הבריא. אבל דוֹגמות לא תמצאו שם, והעיקרון הוא שגם אימוץ של רוב התפריט הבריאותני - ולא כולו - זה מספיק טוב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אל שרון בר־גיל, דוקטור לתזונה, הגעתי בעקבות המלצות על הסדנאות שהיא עורכת בביתה ובהן היא מדגימה את עקרונות הבישול הבריא. הסדנה מתקיימת במטבח המרווח, ושם, תוך כדי שאלות ותשובות, היא מכינה לעיני המשתתפים (בעיקר משתתפות) את הארוחה.

בר־גיל נמנית עם צוות המטפלים במרכז האונקולוגי בבית החולים בילינסון וגם מקבלת מטופלים בקליניקה הפרטית שלה ברמת השרון. הסדנאות, שמתקיימות כמה פעמים בשנה, נולדו מתוך הצורך שהביעו המטופלים לחוות את השינוי התזונתי באופן מעשי ולא תיאורטי, במטבח ולא בקליניקה, דרך חושי הטעם, הריח והראייה ולא באמצעות שיחה.

תגיות קשורות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ