לא רק ממרח: איך מכינים עוגה מאבוקדו

פאי אבוקדו הוא רק אחת האופציות המגוונות שמספק הפרי המופלא. גם מסיכת שיער היא אופציה, אבל רק בתנאי שמצליחים להתאפק לא לאכול אותה קודם

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

עכשיו, כשמחירי האבוקדו במגמת ירידה, אני מבקשת להפנות את תשומת הלב למופעיו הפחות שגרתיים ולהציע שני כיוונים שונים לגמרי מן הממרח הירקרק והמוכר, שטעים עוד יותר בלוויית מעט לימון.

אמנם כבר שיבחתי את האבוקדו בעבר במדור זה, אבל כמי שנמנית על ציבור שאוכל לפחות אבוקדו אחד ביום, 365 ימים בשנה, ובעונות השחונות אני בין אלה שסובבים בין הדוכנים, תרים אחריו בעיניים כלות וממששים באצבעות מתגעגעות את עורם של אבוקדו כעורים אך מבטיחים, מצומקים אך קורצים, בוהקים אך תפלים - אמליץ על שילוב פחות שגור של אבוקדו: במחלקת המתוקים ובמוצרי טיפוח ביתיים.

תגיות קשורות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ