בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק ממרח: איך מכינים עוגה מאבוקדו

פאי אבוקדו הוא רק אחת האופציות המגוונות שמספק הפרי המופלא. גם מסיכת שיער היא אופציה, אבל רק בתנאי שמצליחים להתאפק לא לאכול אותה קודם

8תגובות

עכשיו, כשמחירי האבוקדו במגמת ירידה, אני מבקשת להפנות את תשומת הלב למופעיו הפחות שגרתיים ולהציע שני כיוונים שונים לגמרי מן הממרח הירקרק והמוכר, שטעים עוד יותר בלוויית מעט לימון. אמנם כבר שיבחתי את האבוקדו בעבר במדור זה, אבל כמי שנמנית על ציבור שאוכל לפחות אבוקדו אחד ביום, 365 ימים בשנה, ובעונות השחונות אני בין אלה שסובבים בין הדוכנים, תרים אחריו בעיניים כלות וממששים באצבעות מתגעגעות את עורם של אבוקדו כעורים אך מבטיחים, מצומקים אך קורצים, בוהקים אך תפלים - אמליץ על שילוב פחות שגור של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו