בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

אוזני המן טבעוניות של דלאל

אוזני המן טבעוניות? הזדעזע הקונדיטור ענר צלאל - בלי חמאה, סוכר וביצים אי אפשר. אבל צלאל, שהתוצרת שלו זוכה מדי פורים במקומות הראשונים, צלל אל המשימה

6תגובות

בסוף נווה צדק בדרום תל אביב יש קונדיטוריה, "דלאל", שמדי שנה זוכות אוזני ההמן שלה במקום ראשון בתחרויות שעורכים מבקרים וגרגרנים. אבל טבעונים, או סתם כאלה שמקפידים לאכול בריא, יכולים רק לעמוד שם ולהריח: אוזני המן ממולאות פרג או שוקולד או פיסטוק עם דובדבני אמרנה או תמרים ואגוזים. למה רק להריח? כי אוזני ההמן האלה, גם הבצק וגם המלית, מכילות ביצים, סוכר, שמנת, קמח־לבן וחמאה. בשלב הזה ראוי להודות שאוזני ההמן הבריאותיות או הטבעוניות או גם וגם מתאפיינות בבעיות משני סוגים: הסוג האחד משתדל להידמות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו