בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לטבען את ליל הסדר: המנה העיקרית

לא עוד נשנושים בשולי הארוחה אלא מנה שאחריה תתקשו, כמיטב המסורת, לקום מהשולחן. אחרי מרק העוף הטבעוני מהשבוע שעבר, קבלו גלילת חצילים של יפתח ברקת. וגם: הפרכה לדיאטת הפליאו

18תגובות

מה אוכלים טבעונים וצמחונים למנה עיקרית? השאלה שמנסרת בכל ימות השנה מקבלת משנה תוקף והיסטריה לקראת ליל הסדר ומסגירה שוב את העובדה שתרבות הבישול והאכילה בישראל, בחגים במיוחד, מבוססת על הנחת היסוד שבלי בשר ושאר מוצרים מן החי אין ארוחה. לא כל שכן חגיגה. בכך מובלעת הנחה נוספת, שמזונות מן הצומח, ובפרט ירקות ופירות, הם נשנושים חביבים, חטיפים ואפילו קישוטים, אבל בשום אופן לא ראויים לעמוד במרכז הצלחת, לא כל שכן באירוע משפחתי מכונן. המתכון שיצר יפתח ברקת, שף של ארוחות בריאות ומנחה סדנאות בישול,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו