מתכון טבעוני ליום העצמאות: פלאפל מטוגן בשמש

מייבשים אותו בשמש או בתנור-ייבוש והוא יוצא רך מבפנים ופריך מבחוץ. המתכון של פרויקט "עץבעיר" הוא רק פרט אחד בחזון אקולוגי שלם המדבר על אכילה מצפונית, עונתית ואזורית (ומדבר בלשון זכר ונקבה גם יחד. תתמודדו)

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ