מתכון טבעוני ליום העצמאות: פלאפל מטוגן בשמש

מייבשים אותו בשמש או בתנור-ייבוש והוא יוצא רך מבפנים ופריך מבחוץ. המתכון של פרויקט "עץבעיר" הוא רק פרט אחד בחזון אקולוגי שלם המדבר על אכילה מצפונית, עונתית ואזורית (ומדבר בלשון זכר ונקבה גם יחד. תתמודדו)

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים36
רחל טלשיר

בלב תל אביב, סמוך לכיכר ביאליק, יש מקום, "עץבעיר", פרויקט אקולוגי עירוני, שחוזרים ומספרים לי שהפלאפל שהם מכינים, לא מטוגן אלא נא, הוא גם טעים וגם בריא וגם ממחיש היטב את שיטת האכילה המכונה "מצפונית", שבה נפרדים לצמיתות מהרגלים שונים כדי לקדם אג'נדה אקולוגית.

לכבוד יום העצמאות פניתי ל, מייסדת עץבעיר, וביקשתי ממנה להכין יחד את הפלאפל וגם להסביר מדוע הוא מתאים ליום העצמאות ואיך הוא מבטא את אורח חייהם וחזונם של אנשי הפרויקט.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ