בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טבעוני ליום העצמאות: פלאפל מטוגן בשמש

מייבשים אותו בשמש או בתנור-ייבוש והוא יוצא רך מבפנים ופריך מבחוץ. המתכון של פרויקט "עץבעיר" הוא רק פרט אחד בחזון אקולוגי שלם המדבר על אכילה מצפונית, עונתית ואזורית (ומדבר בלשון זכר ונקבה גם יחד. תתמודדו)

36תגובות

בלב תל אביב, סמוך לכיכר ביאליק, יש מקום, "עץבעיר", פרויקט אקולוגי עירוני, שחוזרים ומספרים לי שהפלאפל שהם מכינים, לא מטוגן אלא נא, הוא גם טעים וגם בריא וגם ממחיש היטב את שיטת האכילה המכונה "מצפונית", שבה נפרדים לצמיתות מהרגלים שונים כדי לקדם אג'נדה אקולוגית. לכבוד יום העצמאות פניתי לתמי צרי, מייסדת עץבעיר, וביקשתי ממנה להכין יחד את הפלאפל וגם להסביר מדוע הוא מתאים ליום העצמאות ואיך הוא מבטא את אורח חייהם וחזונם של אנשי הפרויקט. לפני הכל, המתכון של עץבעיר לפלאפל, והוא מובא בלשון מעורבת,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו