בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם הדבר הבא הוא להפסיק לאכול?

סטארט-אפיסטים שוקדים על המצאות שיאפשרו לקבל את כל הערכים התזונתיים בלי להתעסק עם מזון

44תגובות

חלק ניכר מהעניין התקשורתי שמעורר מוצר ששמו Soylent נובע מהאפשרות שמגמת ההקפדה על תזונה נכונה מוציאה לאנשים את החשק ולכן עלולה להוביל את העולם למקום שבו ייעלם האוכל כמקור של עונג. באמצעות הסוילנט (פרטים בהמשך) ניתן לנסות להבין מה יקרה בעולם שבו היחס לאוכל יתדרדר למצב שבו אין חשיבות לטעם, לריח, למרקם ולצורה אלא רק לערכים התזונתיים. הסוילנט פותח בסן פרנסיסקו על ידי רוב ריינהרט, בן 25, אחרי תקופה שבה חווה סוג עכשווי מאוד של מצוקה: הוא וחבריו, שהיו בעיצומה של עבודה תובענית וניסו לצמצם את תקציבם,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו