האם הדבר הבא הוא להפסיק לאכול?

סטארט-אפיסטים שוקדים על המצאות שיאפשרו לקבל את כל הערכים התזונתיים בלי להתעסק עם מזון

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

חלק ניכר מהעניין התקשורתי שמעורר מוצר ששמו Soylent נובע מהאפשרות שמגמת ההקפדה על תזונה נכונה מוציאה לאנשים את החשק ולכן עלולה להוביל את העולם למקום שבו ייעלם האוכל כמקור של עונג. באמצעות הסוילנט (פרטים בהמשך) ניתן לנסות להבין מה יקרה בעולם שבו היחס לאוכל יתדרדר למצב שבו אין חשיבות לטעם, לריח, למרקם ולצורה אלא רק לערכים התזונתיים.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ