מאלפת הכרישות |

השפית שמשמחת טבעונים וקרניבורים

"אוזריה" בת"א היא מהמסעדות הנדירות שפונות גם לטבעונים וצמחונים וגם לאוכלי בשר. קבלו מתכון, וגם סיפור על מה שהתגלה בחלום לשפית, אביבית פריאל־אביחי

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

באופן יוצא דופן, אמליץ כאן דווקא על מסעדה שהתפריט שלה מארח בנדיבות, ביצירתיות ובכישרון גם קרניבורים, גם צמחונים וגם טבעונים. מראש ייאמר שמסעדות כאלה נדירות: לא קל להשביע את רצונם של קהלים שונים בתכלית ולהוציא את כולם מרוצים. יש לי סימפטיה מיוחדת לאותן מסעדות נדירות שמשקיעות מאמץ כדי לשמח גם קרניבורים וגם טבעונים. נכון שיש מי שחושבים — זה ניכר למשל בלוח ההיכרויות לצמחונים בלבד — שאנשים אמורים להתחבר למי שאוכלים כמותם. לדעתי זה הפסד גדול.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ