לדעת דלעת |

כתום הוא הספגטי החדש

היא אלגנטית ומתמסרת לתבלינים שונים ולמנות רבות — מעיקריות עד קינוחים. בימים אלה מופיעה דלעת הספגטי על המדפים, עדיין אנונימית אבל בדרך להיות כוכבת

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

גם אני לא ידעתי חצי דבר על דלעת הספגטי שעכשיו ורק עכשיו, לכבוד ראשית הימים החמים, מופיעה על המדפים. לכן לא התפלאתי כאשר בכל מרכול שאליו התקשרתי העבירו את הטלפון מיד ליד כאשר שאלתי אם יש. בכמה מהם, לאחר בירור, התברר שיש. שתיים, שלוש, אחת. לשמור לך בצד? מעטים הבשלנים שנמשכים אל הדלעת הזאת, ובהתאמה גם מעטים המגדלים. ייחודה בכך שאחרי אפייה או אידוי הופך בשרה לחוטי ספגטי דקים, כתומים ויפהפיים, שסופגים לתוכם כל טעם. איטלקי? סיני? מתוק? בנוסח יהודי? הבשלנים מחליטים ודלעת הספגטי מצייתת בשמחה.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ