בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לדעת דלעת

כתום הוא הספגטי החדש

היא אלגנטית ומתמסרת לתבלינים שונים ולמנות רבות — מעיקריות עד קינוחים. בימים אלה מופיעה דלעת הספגטי על המדפים, עדיין אנונימית אבל בדרך להיות כוכבת

7תגובות
דלעת ספגטי
דודו בכר

גם אני לא ידעתי חצי דבר על דלעת הספגטי שעכשיו ורק עכשיו, לכבוד ראשית הימים החמים, מופיעה על המדפים. לכן לא התפלאתי כאשר בכל מרכול שאליו התקשרתי העבירו את הטלפון מיד ליד כאשר שאלתי אם יש. בכמה מהם, לאחר בירור, התברר שיש. שתיים, שלוש, אחת. לשמור לך בצד? מעטים הבשלנים שנמשכים אל הדלעת הזאת, ובהתאמה גם מעטים המגדלים. ייחודה בכך שאחרי אפייה או אידוי הופך בשרה לחוטי ספגטי דקים, כתומים ויפהפיים, שסופגים לתוכם כל טעם. איטלקי? סיני? מתוק? בנוסח יהודי? הבשלנים מחליטים ודלעת הספגטי מצייתת בשמחה. דלעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו