בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנה מתוקה במידה: טארט צרפתי טבעוני

המפגש עם אניבאר גילמור־פיק כדי להכין טארט תפוחים טבעוני, הוא הזדמנות לברר מתי הסוכר בכל זאת כשר ולמה בבתי הספר כל התלמידים הם ילדי סנדוויץ'

תגובות

אניבאר גילמור־פיק היא יועצת ותומכת אישית בתזונה טבעית על פי שיטת "קינגסטון קליניק". נפגשנו כדי לאפות יחד עוגה טבעונית שתהיה קודם כל טעימה, לא עניין של מה בכך, לראש השנה. ניסינו כמיטב יכולתנו להתרכז בעניין שלשמו נאספנו אבל נושא אחר הסתנן והשתלט על השיחה: מה אפשר לעשות כדי לשפר את התפריט של ילדים בבית הספר, שרובו ככולו מורכב מסנדוויצ'ים והמון חטיפים? הנושא הזה עוכר את מנוחתה של פיק כבר 28 שנים, מאז התחילה בתה הבכורה, דפנה, ללמוד בכיתה א'. בתחילת ספטמבר השנה התחיל גם בנה, אֵלַי, את כיתה א'. לפני...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו