שנה מתוקה במידה: טארט צרפתי טבעוני

המפגש עם אניבאר גילמור־פיק כדי להכין טארט תפוחים טבעוני, הוא הזדמנות לברר מתי הסוכר בכל זאת כשר ולמה בבתי הספר כל התלמידים הם ילדי סנדוויץ'

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

אניבאר גילמור־פיק היא יועצת ותומכת אישית בתזונה טבעית על פי שיטת "קינגסטון קליניק". נפגשנו כדי לאפות יחד עוגה טבעונית שתהיה קודם כל טעימה, לא עניין של מה בכך, לראש השנה. ניסינו כמיטב יכולתנו להתרכז בעניין שלשמו נאספנו אבל נושא אחר הסתנן והשתלט על השיחה: מה אפשר לעשות כדי לשפר את התפריט של ילדים בבית הספר, שרובו ככולו מורכב מסנדוויצ'ים והמון חטיפים?

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ