בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה לא אי-טי, זה קולרבי, ויש המון מה לעשות אתו

ממולא או קרפצ'ו ואפילו מתקתק — לא ייאמן מה אפשר לעולל לקולרבי

8תגובות

רבים מאלה שדוחים על הסף את עצם הרעיון של תפריט שמבוסס בעיקר על ירקות בוחרים במלה "משעמם". משעמם כי האפשרויות כל כך מוגבלות, משעמם כי כמה כבר אפשר לאכול סלט או מרק שבדרך כלל מכילים אנסמבל מצומצם מאוד של ירקות, משעמם כי הטעם צפוי ואף תפל. אלא שהמציאות שונה. השווקים, גם המרכולים, מלאים בשורשים, גבעולים ועלים, כולם אכילים, מלאי טעם, שאת רובם לא טעמנו וגם אם כן אז רק לעתים רחוקות ורק בצורה אחת או לכל היותר שתיים. בשלב הזה קשה לי להתאפק ולכן אצטט את בת דודתי שגדלה בחבר המדינות ורק בישראל נתקלה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו