בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה כל כך קשה להפיק אירוע טבעוני במלון

כשאבישג גורדין רצתה לערוך מסיבה משפחתית במלון היא גילתה עד כמה כל העניין מסובך רק משום שהאוכל בו טבעוני

22תגובות
תומר אפלבאום

אומרים שבשנים האחרונות קל ופשוט להיות טבעונים. אם תשאלו את אבישג גורדין, אדריכלית תל־אביבית ואמא של שתי פעוטות, אז אומרים. כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן. נכון שיש יותר היצע, נכון שיותר אנשים יודעים על מה מדובר, נכון שפרופיל המשתמש השכיח השתנה ועדיין הפינות לא התעגלו כלל ולפעמים נדמה שדווקא עכשיו הן מתחדדות. כדי להמחיש את כוונתה גורדין מתארת את החגיגה שנערכה לשתי בנותיה אלומה ואדמה. את ההכנות, את ההשקעה, את הסלטות באוויר ואת הפתרונות יש מאין. תחת הכותרת "לתפוס רגע בחיים" החליטו בני...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו