בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק בחנוכה: הלביבות שכדאי לאכול כל השנה

רוב היצירות הטבעוניות־בריאותיות שמנסות לעקוף קמח לבן וטיגון לא טעימות. את הלביבות של מסעדת "אבא גיל", לעומת זאת, כדאי לאכול כל השנה

20תגובות
תומר אפלבאום

הטור הזה כולל גם המלצה לכל השנה וגם מתכון לחנוכה. בכל שבוע אני מקבלת מעוד עמיתים ומעוד חברים המלצות על מסעדות טבעוניות או ידידותיות לטבעונים ומכולן אני יוצאת קצת מתוסכלת. מצד אחד רוצה מאוד לעזור אבל מצד אחר אף אחת מהן לא משתווה ל"אבא גיל". לא ביצירתיות, לא במקוריות, בוודאי לא בתמחור. הסיבה שבגללה לא המלצתי עליו עד עתה היא בעיקר אותה צניעות שכל כך מאפיינת את המקום עד שמוזר להמליץ עליו בעיתון. מקום פשוט שבפשוטים, נעדר כל יומרת עיצוב ונטוע בקטע רחוב ביהודה הלוי בתל אביב שטרם הוקפץ או שודרג...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו