סיר הבשר הטבעוני: מה הסיפור עם הסייטן?

הסייטן הוא כרגע המענה האולטימטיבי לאלה מבין הטבעונים שעדיין, כמו בני ישראל במדבר, מתגעגעים לבשר. גם מי שמסויג מהתחליף הזה, כמוני למשל, לא יכול להתכחש ליתרונותיו

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

הפעם אני מבקשת לבחון מקרוב את מדף תחליפי־הבשר בכלל ואת הסייטן בפרט. לשם כך נפגשתי עם רותם רוזנצווייג ואילן פלד מצוות ה"בר־קיימא", מסעדה טבעונית, שהתפריט שלה כולל גם מנות שמבוססות על סייטן. הסייטן עשוי מחלבון הגלוטן המצוי בחיטה ומוכר בעיקר כתחליף בשר בשל דמיונו לבשר בטעם, במראה ובמרקם. בנוסף כולל תפריט ה"בר־קיימא" גם המבורגר טבעוני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ