מתכונים

העוגיות הטבעוניות הכי טעימות בפסח

הן טבעוניות, כשרות לפסח וגם לנמנעים מגלוטן, וסביר מאוד שתמשיכו להכין אותן הרבה אחרי שהחג ייגמר. מתכוני עוגיות של גלית מרשק

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

את גלית מרשק כמעט אין צורך להציג: מותג העוגיות "דני וגלית" — היא מכינה אותן ובן־זוגה דני אחראי על כל השאר — מוכר ואהוב בחנויות טבע ובקרב מי שמחפשים חלופה טבעונית טעימה לעוגיות הרגילות. החלופה עד כדי כך טעימה, שאולי עדיף לדבוק ברגילות, כי אותן לפחות אוכלים עם ייסורי מצפון ועוצרים אחרי כמה.

לכבוד פסח הצעתי למרשק אתגר מרובע: ליצור עבור קוראי המדור עוגיות שגם מבוססות על מזונות בריאים יחסית, גם כשרות לחג, גם טבעוניות וגם מתאימות לנמנעים מגלוטן. היא נענתה והכינה שני מתכונים ועוד אחד לחטיפים ללא אפייה. מהעוגיות האלה, נדמה לי, תרצו לאכול גם הרבה אחרי שפסח יעבור. גלית מצידה מבהירה שהיא לא ממציאה כלום אלא רק מעדכנת מתכונים קיימים הזמינים בשפע בבלוגוספירה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ