בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי אמר שטופו לא יכול להיות טעים?

המתכונים של השף הצמחוני גל ברזילי ישכיחו את כל מה ששמעתם על טעמו התפל של הטופו. עם זאת, יש הבדלים גדולים באיכותו של חומר הגלם, וצריך לבחור נכון

15תגובות
נגיסי טופו
מוטי מילרוד

בימים שבין יום העצמאות (חג הבשר) לחג השבועות (פסטיבל הגבינות) יש לטופו טעם מיוחד. הטבעונים מאמינים שבטעמו, במרקמו ובסגולותיו הוא מחליף לא רק בשר וגבינות אלא גם ביצים. מכינים ממנו סטייקים, קציצות, גם קבב דגים, מגוון של גבינות ואפילו חביתה. ועדיין יש מי שנרתעים מטופו, מאותן סיבות: טעמו, ריחו, מרקמו. לכן באתי אל גל ברזילי, הבעלים והשף של מסעדת "מזה" הצמחונית, שמתמחה בלהטוטי טופו ושהתלהבותו מהמזון הזה יכולה לפרנס עשרה טורים. לפני שלב המתכונים ראוי להעיר שגם אוהבי הטופו ערים לחרושת השמועות, מגובה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו