מי אמר שטופו לא יכול להיות טעים?

המתכונים של השף הצמחוני גל ברזילי ישכיחו את כל מה ששמעתם על טעמו התפל של הטופו. עם זאת, יש הבדלים גדולים באיכותו של חומר הגלם, וצריך לבחור נכון

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

בימים שבין יום העצמאות (חג הבשר) לחג השבועות (פסטיבל הגבינות) יש לטופו טעם מיוחד. הטבעונים מאמינים שבטעמו, במרקמו ובסגולותיו הוא מחליף לא רק בשר וגבינות אלא גם ביצים. מכינים ממנו סטייקים, קציצות, גם קבב דגים, מגוון של גבינות ואפילו חביתה.

ועדיין יש מי שנרתעים מטופו, מאותן סיבות: טעמו, ריחו, מרקמו. לכן באתי אל גל ברזילי, הבעלים והשף של מסעדת "מזה" הצמחונית, שמתמחה בלהטוטי טופו ושהתלהבותו מהמזון הזה יכולה לפרנס עשרה טורים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ