רחל טלשיר

בימים שבין יום העצמאות (חג הבשר) לחג השבועות (פסטיבל הגבינות) יש לטופו טעם מיוחד. הטבעונים מאמינים שבטעמו, במרקמו ובסגולותיו הוא מחליף לא רק בשר וגבינות אלא גם ביצים. מכינים ממנו סטייקים, קציצות, גם קבב דגים, מגוון של גבינות ואפילו חביתה.

ועדיין יש מי שנרתעים מטופו, מאותן סיבות: טעמו, ריחו, מרקמו. לכן באתי אל גל ברזילי, הבעלים והשף של מסעדת "מזה" הצמחונית, שמתמחה בלהטוטי טופו ושהתלהבותו מהמזון הזה יכולה לפרנס עשרה טורים.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ