איך הפכה הצ'יה למובילה בין המזונות־העיליים המיובאים

אומגה 3 וסידן, טיפול בעצירות, סוכרת ומחלות לב - אלה רק מעט מהיתרונות הבריאותיים המיוחסים לגרגירי הצ'יה (שיש לה גם מתנגדים). ואיך אפשר לנצל את תכונות הקרישה שלה לקינוחי פירות מצוינים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רחל טלשיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ