בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הזמן הג'ינג'י: גזר הוא המתוק שיאזן אתכם

גדוש בערכים תזונתיים חיוניים שאינם אובדים גם בבישול, ומשדרג סלטים ידוע. מבחר מתכוני גזר פחות מוכרים שיעזרו לכם למנוע הרעלת מתיקות בחג

11תגובות

בראשית הקיץ המלצתי כאן על מלך המתוקים הקיציים, האבטיח. לקראת חג הדבש אני מבקשת להפנות את תשומת הלב אל הגזר — מתוק אבל במידה. מעבר לערכיו התזונתיים, יתרונו הגדול בכך שהוא דמוי חטיף מבחינת גודלו וזמינותו, והעמידות שלו, גם כשהוא מקולף ומחוץ למקרר — מצוינת. לכן הוא מתאים מאוד להרגיע געגועים למשהו מתוק. יש כל כך הרבה סיבות טובות לאכול גזר, ומתוכן, כדי להשאיר מקום גם למתכון, אמנה בקצרה כמה: הגזר עשיר בבטא קרוטן, אנטיאוקסידנט רב־עוצמה בעל השפעה מבורכת על הבריאות בכלל ועל העור בפרט. הוא עשיר בסיבים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו