בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך להפיק כבד אווז שהוא גם טעים וגם מוסרי

השף הניו־יורקי הנודע דן ברבר כמעט מצליח לשכנע, 
בשתי הרצאות מבריקות ב"טד", שאם מגדלים אווזים באהבה, אז בזמן שהכבד הטעים־במיוחד שלהם יחליק בגרונכם תשכחו ששחטו אותם

30תגובות

השאלה האם ניתן לגדל בעלי חיים למאכל באופן אקולוגי והומני היא נושא להרבה דיונים, מאמרים וסרטים. רובם משעממים. יוצאות מן הכלל הן שתי הרצאות "טד" של השף הניו יורקי הנודע ועטור הפרסים דן ברבר, בנות כ–20 דקות כל אחת. אלה הרצאות שמי שרואה אותן רוצה לשתף, וכך גם אני. הנה הן: כמה מהשאלות שברבר מעלה עומדות במרכז הטור הפעם, והן עוסקות בחקלאות בת־קיימא ובגידול מתחשב של בעלי חיים למאכל. ברבר, זוכה פרס השף הטוב באמריקה לשנת 2009 מקרן ג'יימס בירד, שנבחר באותה שנה ב"טיים מגזין" לאחד ממאה האנשים המשפיעים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו