פרידה ממסעדת "מֶזֶה": היו שלום ותודה על הדגנים

המרקים הנפלאים, הקינוחים המקוריים, המלצרים האנושיים. עם סגירת מסעדת "מֶזֶה" בתל־אביב, מתכון מלבי קוקוס 
בניחוח למון גראס, שיקל על הסועדים הקבועים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

שתים עשרה שנים אחרי שנפתחה, תיסגר בשבוע הבא (12.2), לאכזבתי הגדולה ולאכזבת רבים, מסעדת "מֶזֶה" (Mezze), המקום הקטן והצנוע ששבה את הלב והחיך של רבים בזכות המרקים, הטחינה, הכוסמת, להטוטי הטופו ומיני דגנים וקמחים נטולי גלוטן, וכן, גם המחירים הנמוכים ביחס למתחרים. כבר זמן רב שאפרת רבינוביץ' וגל ברזילי, קברניטי המסעדה, מזהירים את הלקוחות הקבועים כי בכוונתם לפרוש, אבל זה לא באמת מצער עד שזה קורה. חרושת השמועות בנוגע לסיבת הסגירה קצת מצחיקה בעצמה, ולא משנה מה הסיבה, משנה שנתגעגע למסעדה הזאת. הנה כמה מהסיבות:

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ