בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרידה ממסעדת "מֶזֶה": היו שלום ותודה על הדגנים

המרקים הנפלאים, הקינוחים המקוריים, המלצרים האנושיים. עם סגירת מסעדת "מֶזֶה" בתל־אביב, מתכון מלבי קוקוס 
בניחוח למון גראס, שיקל על הסועדים הקבועים

14תגובות
"מזה". למה בעצם היא נסגרת?
תומר אפלבאום

שתים עשרה שנים אחרי שנפתחה, תיסגר בשבוע הבא (12.2), לאכזבתי הגדולה ולאכזבת רבים, מסעדת "מֶזֶה" (Mezze), המקום הקטן והצנוע ששבה את הלב והחיך של רבים בזכות המרקים, הטחינה, הכוסמת, להטוטי הטופו ומיני דגנים וקמחים נטולי גלוטן, וכן, גם המחירים הנמוכים ביחס למתחרים. כבר זמן רב שאפרת רבינוביץ' וגל ברזילי, קברניטי המסעדה, מזהירים את הלקוחות הקבועים כי בכוונתם לפרוש, אבל זה לא באמת מצער עד שזה קורה. חרושת השמועות בנוגע לסיבת הסגירה קצת מצחיקה בעצמה, ולא משנה מה הסיבה, משנה שנתגעגע למסעדה הזאת. הנה כמה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו