שלושה מקומות טבעוניים חמים בלונדון

ארבעה ימים בלונדון המחישו את שני הקצוות: איך אפשר להיות מסעדה טבעונית ויוקרתית ועדיין לזייף — ומצד שני, איך חוגגים טעמים וצבעים, טריות ויצירתיות

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

למי שאינם חוששים מהכפור וגם מאמינים לשירה של חווה אלברשטיין על לונדון, הנה שלוש המלצות למנות בריאות וטעימות בעיר. מראש ייאמר שאורחת לרגע, לפחות במקרה שלי, אינה רואה כל פגע.

ארבעה ימים בלונדון ממחישים כמה סוגים של בעיות במסעדות שמגדירות עצמן כבריאותיות או טבעוניות או צמחוניות. לפני הטיסה ביררתי אצל בעלי ניסיון, והדבר הראשון ששמעתי מהם היה דווקא אזהרות. אולי בשל טבעי ההססני, אימצתי אותן מיד בחום אבל גם החלטתי לאכול באותן מסעדות. האזהרה הראשונה התייחסה לעטורת כוכב מישלן שמציגה עצמה כצמחונית אבל מטביעה את המנות במוצרי חלב וביצים. חבל על הזמן והכסף. מסתבר שהרבה מסעדות שנמנעות מבשר ודגים נוטות להעמיס ביצים וגבינות במקום ירקות.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ