בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קציצות, מרקים וטרטלטים: חמישה מתכונים מוצלחים עם דוחן

במדור הקודם על הדוחן סיפרתי 
על סגולותיו הבריאותיות המצוינות 
והבטחתי לבדוק גם את אגף המתכונים, הבעייתי יותר

7תגובות
קציצות דוחן של סיגל תבור
דודו בכר

מאז שכתבתי כאן בשבחיו הבריאותיים של הדוחן, וגם על הוויכוח הנטוש סביב טעמו ועל הקושי לשלב אותו בתבשילים מוצלחים, אכלתי ממנו בכל מיני צורות ומרקמים —פשוט מפני שהבטחתי באותו מדור להמשיך לבדוק מתכונים. אז הנה, בלי הקדמות, חמשת המתכונים היותר מוצלחים: מרק של אורנה ואלה צריך: 2 בצלים בינוניים חתוכים לירחים דקים 1/3 כוס שמן זית 1 שומר חצוי ופרוס דק 3 שיני שום כתושות (או — וממש עדיף — שום ירוק טרי שיש עכשיו) 3 מקלות סלרי (מקלות ועלים) כ–20 גר׳ ג׳ינג׳ר כתוש 1 פלפל אדום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו