קציצות, מרקים וטרטלטים: חמישה מתכונים מוצלחים עם דוחן

במדור הקודם על הדוחן סיפרתי 
על סגולותיו הבריאותיות המצוינות 
והבטחתי לבדוק גם את אגף המתכונים, הבעייתי יותר

רחל טלשיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רחל טלשיר

מאז שכתבתי כאן בשבחיו הבריאותיים של הדוחן, וגם על הוויכוח הנטוש סביב טעמו ועל הקושי לשלב אותו בתבשילים מוצלחים, אכלתי ממנו בכל מיני צורות ומרקמים —פשוט מפני שהבטחתי באותו מדור להמשיך לבדוק מתכונים. אז הנה, בלי הקדמות, חמשת המתכונים היותר מוצלחים:

מרק של אורנה ואלה

צריך:

2 בצלים בינוניים חתוכים לירחים דקים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ