בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים סלט ביצים טבעוני

בערב שהפגיש אנשי אוכל ואמנות, עם מנות טבעוניות טעימות שחיקו סלט־ביצים וחמאה וממרח כבד, הומחשה יכולתם של הגעגוע ואחיזת העיניים לעורר תיאבון. סלטי תעתוע, חלק א'

29תגובות
סלט ביצים מטופו ותפוח אדמה
מוטי מילרוד

את שירה גלזרמן, אמנית וציירת, פגשתי בערב חד־פעמי ומקורי שיצרה האוצרת קרן בר גיל בשיתוף עם אנשי אוכל ואמנים. האמנים הציגו יצירות שקשורות באוכל ואנשי האוכל הכינו מנות בהשראת האמנות. אבל שום דבר בכותרות האלה לא הכין את הבאים לחוויה החושית המסחררת שנוצרה במפגש הזה, שבו ההפתעות רדפו זו את זו. על רקע העושר, הצבעוניות והווירטואוזיות בלטו המנות שיצרה גלזרמן דווקא בפשטות שלהן. צריך הרבה אומץ כדי להביא מנות כל כך שקטות: חמאה, סלט ביצים, ממרח כבד. שלושתן טבעוניות ובסיסיות כמו שהן נשמעות, בלי ציוצים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו