לאכול או לא לאכול? |

פסח, מצה ומוס ירוק: קינוחים טבעוניים לחג

מוס עם אצת ספירולינה או פשטידת קמח אפונה ייראו דוחים לחלק מהאנשים אבל הם מדגימים עד כמה טעם הוא הרגל נרכש. הקונדיטורית הטבעונית עלמה נוימן־אהוביה מציעה קינוחים לפסח, אחד מהם לנועזי טעם

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

חג הפסח הוא אתגר רב־תחומי למי שנמנעים ממאכלים מהחי וכללית מקפידים על בריאותם, כמו גם לאלה שמעקמים את האף מול כמה מהמאכלים המסורתיים, כמו גפילטע פיש, כבד קצוץ וקניידלעך. השאלה מבחינתם היא איך לשמור על המסורת ועדיין להתחשב בשיקולים בריאותיים כאמור ובשיקולים אקולוגיים ומוסריים הקשורים בתנאי גידול וייצור ושיווק ומסחר הוגן. ושאחרי הכל — יהיה טעים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ