שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רחל טלשיר
רחל טלשיר

חג הפסח הוא אתגר רב־תחומי למי שנמנעים ממאכלים מהחי וכללית מקפידים על בריאותם, כמו גם לאלה שמעקמים את האף מול כמה מהמאכלים המסורתיים, כמו גפילטע פיש, כבד קצוץ וקניידלעך. השאלה מבחינתם היא איך לשמור על המסורת ועדיין להתחשב בשיקולים בריאותיים כאמור ובשיקולים אקולוגיים ומוסריים הקשורים בתנאי גידול וייצור ושיווק ומסחר הוגן. ושאחרי הכל — יהיה טעים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ