בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול או לא לאכול?

פסח, מצה ומוס ירוק: קינוחים טבעוניים לחג

מוס עם אצת ספירולינה או פשטידת קמח אפונה ייראו דוחים לחלק מהאנשים אבל הם מדגימים עד כמה טעם הוא הרגל נרכש. הקונדיטורית הטבעונית עלמה נוימן־אהוביה מציעה קינוחים לפסח, אחד מהם לנועזי טעם

תגובות
טארט אסאי
תומר אפלבאום

חג הפסח הוא אתגר רב־תחומי למי שנמנעים ממאכלים מהחי וכללית מקפידים על בריאותם, כמו גם לאלה שמעקמים את האף מול כמה מהמאכלים המסורתיים, כמו גפילטע פיש, כבד קצוץ וקניידלעך. השאלה מבחינתם היא איך לשמור על המסורת ועדיין להתחשב בשיקולים בריאותיים כאמור ובשיקולים אקולוגיים ומוסריים הקשורים בתנאי גידול וייצור ושיווק ומסחר הוגן. ושאחרי הכל — יהיה טעים. לקראת הפסח נפגשתי כמה פעמים עם עלמה נוימן־אהוביה, קונדיטורית המתמחה במאפים וקינוחים טבעוניים ובריאים ככל הניתן — היא חוזרת ומדגישה כי בתחום המתוק שלה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו