לאכול או לא לאכול |

אף מילה על טחינה

יום העצמאות הוא עוד הזדמנות לדבר על חומוס, ובמקרה זה, על המתכונים של לימור אלוני לחומוס לימוני, תימני ופרסי שמלהיבים את השכונה. ולסיום: מהי ארוחת בוקר מושלמת

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רחל טלשיר

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ