בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול או לא לאכול

אף מילה על טחינה

יום העצמאות הוא עוד הזדמנות לדבר על חומוס, ובמקרה זה, על המתכונים של לימור אלוני לחומוס לימוני, תימני ופרסי שמלהיבים את השכונה. ולסיום: מהי ארוחת בוקר מושלמת

7תגובות
חומרים להכנת חומוס
אבישג שאר-ישוב

יום העצמאות הוא אחת ההזדמנויות לחזור ולהתווכח בשאלה מהו החומוס הטעים מכולם. ברשת הרחובות הצפופים והזעירים שסובבים את ביתי רוחשת לאחרונה המלצה נלהבת על החומוס של לימור אלוני. היא גרה בקצה הרחוב שבקצהו האחר נמצא ביתי ובכל פעם שהיא מכינה חומוס היא מסמסת לכת המעריצים וכולם מגיעים מצוידים בצנצנות ואוספים את השלל. "אני חסידה גדולה של חומוס" היא מספרת, "ובררנית קטנה מאוד — כל עוד זה טרי וטעים אני בעניין. לפני כמה חודשים פירסמה רונית ורד מ'הארץ' כתבה על מקורות החומוס, שחלקה הראשון תיאר מתכון שנמצא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו