לאכול או לא לאכול

אף מילה על טחינה

יום העצמאות הוא עוד הזדמנות לדבר על חומוס, ובמקרה זה, על המתכונים של לימור אלוני לחומוס לימוני, תימני ופרסי שמלהיבים את השכונה. ולסיום: מהי ארוחת בוקר מושלמת

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים7
רחל טלשיר

יום העצמאות הוא אחת ההזדמנויות לחזור ולהתווכח בשאלה מהו החומוס הטעים מכולם. ברשת הרחובות הצפופים והזעירים שסובבים את ביתי רוחשת לאחרונה המלצה נלהבת על החומוס של לימור אלוני. היא גרה בקצה הרחוב שבקצהו האחר נמצא ביתי ובכל פעם שהיא מכינה חומוס היא מסמסת לכת המעריצים וכולם מגיעים מצוידים בצנצנות ואוספים את השלל.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ